StoryEditorOCM
Hajduksretno

Romantična priča Ivana Perišića, njegova supruga ljubav je iz školske klupe, vjenčali su se dva puta, Josipa je blistala

Piše Kruno Petrinović/Gloria
19. siječnja 2024. - 10:29

Ivan Perišić rođen je 2. veljače 1989., odrastao je u Omišu, a u profesionalnoj karijeri igrao je za Club Brugge, Borussiju iz Dortmunda, Wolfsburg, milanski Inter, minhenski Bayern i londonski Tottenham Hotspur, a karijeru će zavšiti u Hajduku, klubu iz kojeg je u mlađem igračkom uzrastu 2006. otišao u francuski Sochaux.

Njegovo hajdučko srce privatno kuca samo za suprugu Josipu Perišić, s kojom podiže troje djece i koju je upoznao prije nego što se fenomenalnim igrama proslavio na nogometnim terenima i postao sportska zvijezda, pisala je Gloria.

Nogometaš iz Omiša svoju je suprugu, naime, upoznao još u srednjoj školi, a sjedili su zajedno u klupi i ondje se - zaljubili. Unatoč tome što su ljubavne veze mnogih naših nogometaša pucale zbog razdvojenosti, mijenjanja klubova i prioriteta, Ivan i Josipa uspješno su prošli sve izazove i nadvladali sva iskušenja, a danas su jedan od najdugovječnijih parova u redovima vatrenih.

Svoju ljubav s Josipom Perišić je 2012. okrunio brakom, a iste godine dobili su i sina Leonarda. Dvije godine kasnije u srpnju, dok je Ivan igrao u njemačkom klubu Wolfsburg, stigla je i njihova mezimica Manuela, a mlađi sin Luka rođen je u travnju 2022.

Crkveno vjenčanje u Grohotama na otoku Šolti supružnici su organizirali u srpnju 2020. u krugu najuže obitelji, a ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila koja je, inače, najstarija očuvana crkva na Šolti. Slavlje su tada u krugu najbližih članova obitelji i njihovo dvoje dječice imali u hotelu Martinis Marchi Heritage koji se smjestio u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Crnokosa Josipa za tu priliku nije kupovala novu vjenčanicu već je tražila da joj se suzi vjenčanica s potpisom legendarne Vivienne Westwood, koju je nosila i na njihovoj civilnoj svadbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:29