StoryEditorOCM
Hajdukgotovo je

‘Pukla bomba‘, Fabrizio Romano potvrdio, Luka Vušković ima novi klub, već ga objavio u novom dresu, ostaje papirologija

Piše Sport SD
10. rujna 2023. - 18:30

Dok domaći novinari čekaju da im s Poljuda netko servira lijepo upakiranu informaciju, čuveni talijanski transfer-mag Fabrizio Romano objavio je ove nedjelje da je transfer Hajdukovog stopera Luke Vuškovića u engleski Tottenham praktički gotova stvar!

Ovaj je transfer od vitalnog značenja za financijsku budućnost kluba s Hajduka, a već smo pisali o tome da je proljetos Hajduk na stolu imao iznimno unosnu ponudu PSG-a - spominjalo se čak i 11 milijuna eura - ali posao je propao zbog otezanja Vuškovićeve strane koja je željela saslušati sve ponude engleskih klubova.

Kako se čini, jedna od tih ponuda je prihvaćena od strane Vuškovića i njegove obitelji. Romano piše da je Vušković želio samo u Tottenham kada su mu predstavili projekt kojeg imaju za njega.

Osobni uvjeti između Tottenhama i Vuškovića su dakle dogovoreni, a talijanski transfer mag objavio je da su klubovi trenutno u procesu razmjene papirologije.

Vušković ovog ljeta uopće nije bio u kadru trenera Hajduka Ivana Leke. S manjom ozljedom, ali uglavnom je ‘uskladišten‘ da se sačuva, da se ne daj Bože nešto ne dogodi pa kompromitira transfer. Imali su na Poljudu ‘u šaci‘ ovaj njegov odlazak u London pa su mirno spavali, no nisu se željeli istrčavati, uvijek nešto novo može iskočiti. Ali nije. Vušković je novi igrač Tottenhama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 10:53