StoryEditorOCM
Hajduknedjelja u 19:30

Pred Hajdukom je novi težak ispit, gostovanje na Rujevici, sude Rumunji

Piše Sport SD
5. travnja 2024. - 07:30

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 19.30 sati igraju protiv Rijeke na Rujevici utakmicu 29. kola SuperSport HNL.

Hajduk u ovaj dvoboj dočekuje s trećeg mjesta prvenstvene tablice s 55 osvojenih bodova, odnosno dva manje od drugoplasiranog Dinama i sedam manje od prvoplasirane Rijeke. U posljednje dvije utakmice Bijeli su doživjeli dva poraza od Dinama na Poljudu, najprije u prvenstvenom susretu, a zatim i u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa - javlja Hajduk.hr

Rijeka se u srijedu pobjedom protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj plasirala u finale Kupa, a prethodno je u prvenstvu s 3:0 slavila protiv Rudeša u gostima. 

image
Božidar Vukičević/Cropix

Trener Mislav Karoglan u odnosu na prošlu utakmicu sigurno neće moći računati na Zvonimira Šarliju koji je dobio treći žuti karton. Bit će ovo četvrti ovosezonski ogled Hajduka i Rijeke. U prvom odigranom krajem srpnja Hajduk je na Poljudu slavio s 1:0, zatim je Rijeka u listopadu na Rujevici pobijedila s 1:0, a krajem siječnja ove godine na Poljudu je Rijeka pobijedila s 2:1. 

Suci ove utakmice dolaze nam iz Rumunjske. Glavni sudac je Horatiou-Mircea Fesnic, pomagat će mu Vasile Florin Marinescu i Mihai Ovidiu Artene, a četvrti sudac je Calin-Iulian Calin. VAR sudac je Catalin Sorin Popa, a asistent VAR suca Ciprian Dansa. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:32