StoryEditorOCM
Hajduk(ne)prilika

Postoji netko tko još uvijek vjeruje ovakvom Hajduku, čak i nakon povijesnih pet poraza u nizu

Piše F. V.
19. travnja 2024. - 15:07

Hajduk je nanizao pet poraza u nizu u službenim utakmicama, četiri prvenstvene (Lokomotiva, Dinamo, Rijeka i Osijek) i jednu u kupu (Dinamo). Posljednji put takav niz ‘bijeli‘ su imali prije čak 44 godine, 1980. godine. Ako se katastrofalna serija Hajduka nastavi i na subotnjem gostovanju kod Slaven Belupa (19.10 sati), morat ćemo još malo dublje kopati po povijesnim knjigama. No, ni ovaj fijasko od drugog dijela sezone nije razuvjerio kladionice. Uoči gostovanja u Koprivnici Hajduk slovi za velikog favorita.

Bez obzira što Hajduk ima pet poraza zaredom, koeficijent na pobjedu Hajduka u Koprivnici je samo 1,60. Na slavlje domaćina je kvota čak 5,30, a na neriješeni ishod 3,80. Koeficijent na 1X je 2,25, a na X2 iznosi samo 1,15. Ne sugeriramo ništa, samo notiramo.

Doduše, ni Slaven baš nešto ne briljira. Dapače, prije pobjede nad Rudešom u zadnjem kolu klub iz Koprivnice je nanizao šest prvenstvenih poraza, smijenio je trenera Roya Ferenčinu (naslijedio ga je Ivan Radeljić)... Dakle, s gledišta Hajduka i njihovih navijača, može bit‘ i gore od ovih pet vezanih poraza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:08