StoryEditorOCM
Hajdukbit će tijesna arena

Okupljaju se navijači Hajduka, stižu sa svih strana, a sve uoči uprte su u Brekala: ‘To je naša velika nada‘

3. veljače 2024. - 14:37

Hajduci u Belom Manastiru čekaju derbi protiv Osijeka, na destinaciji su za koju su uvjereni da im donosi sreću...

Istodobno, okupljaju se navijači Hajduka, stižu sa svih strana, a glavna kolona automobila i kombija krenula je jutros po Dalmatini, od ranih jutarnjih sati, pa u završnici se ide na Slavoniku, auto-putem prema Osijeku i epicentru događaja.

Stanje je pripravnosti po auto-putu, možete i zamisliti, a navijači se okupljaju na odmorištima i onda grupno kreću dalje. Smatra se da će oko 700 navijača, najžešćih torcidaša doći u prostor za goste, a Opus Arena bit će pretijesna da primi sve zainteresirane.

Bit će dosta i navijača Hajduka po ostalim sektorima, ovo je već drugi put da Hajduk dolazi na ovi biser našeg nogometa, osječki novi stadion, uz otprilike 12.000 gledatelja. Na premijeri 8. studenoga, dakle prije manje od tri mjeseca, Hajduk je slavio sa 1:0 golom Livaje, kojega sada, da ne otvaramo opet te hajdučke rane, nema u sastavu zbog ozljede.

- Debitira Brekalo, mora se odmah pokazat, to je naša velika nada - rekoše nam navijači uglas u trenutku predaha na auto-putu i kratke rasprave kako će biti u Osijeku.

Ima Hajduk aduta, a sad su oči uprte u Josipa Brekala i njegov debi. Hajduk ima snažnu vjeru da mu se nakon poraza od Rijeke prošlog vikenda u Poljudu ne može dogoditi novi propust.

Vrijeme je idealno, sunčan dan, temperatura je u rano popodne 14 stupnjeva, predvečer će biti hladnije, ali to su sve odlični uvjeti za nogometnu predstavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:58