StoryEditorOCM
HajdukDi će Vuška

Obrat oko transfera Vuškovića? PSG je blizu, ali vrebaju ga još tri europska velikana! Evo što mu nude Parižani...

Piše Ivan Renić
1. srpnja 2023. - 14:33

Plete se i dalje ljetna saga oko transfera Luke Vuškovića. Prelazak u francuski PSG jedno se vrijeme činio kao gotova stvar, no čini se da zainteresiranih ima još. Poznato je otprije već i zanimanje Manchester Cityja za mladog dragulja Bijelih.

Međutim, kako tvrdi francuski Sport Zone, u igri su još čak tri kluba među kojima je i engleski Chelsea. Francuzi na svom Twitter profilu pišu kako je Izraelac Pini Zahavi i službeno postao zastupnik mladog Vuškovića. Navode i kako je PSG postigao dogovor s PSG-om, ali i da tri ostala kluba i dalje ne odustaju od Vuškovića.

- Mladi Hrvat kupuje vrijeme, ali uskoro će donijeti odluku. Nijedan klub i dalje ne može tvrditi da je postigao dogovor s igračem.

Na kraju objave napisali su i da mu je pariški klub ponudio da bude dio „profesionalne skupine”, no nismo uspjeli dešifrirati što to točno znači. Seniori? Razvojna momčad, juniori? Isto se pitaju i navijači u komentarima...

Dakle, Vuška je  i dalje najbliži putu u Pariz, ali prevrtljiv je nogometni mercato i ne bi bilo prvi put da jedan klub drugome „otme” igrača u posljednji trenutak. Chelseajev je „kolodvor” već neko vrijeme najprometniji u Europi, a čini se da su i oni bacili oko na Vuškovića mlađeg. I da ga se neće odreći tako lako...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:53