StoryEditorOCM
Hajduknova posudba

Nakon dobre polusezone očekivao se s prvom momčadi Hajduka u Istri, a sad mu se otvara mogućnost za transfer u Rusiju

Piše Sport SD
15. siječnja 2024. - 13:37

U nizu mladih igrača ana posudbama iz Hajduka najbolju polusezonu odradio je 21-godišnji napadač Madžid Šošić. Njegova druga posudba u Kalcer Radomlju, klubu partneru Hajduka, rezultirala je sa sedam golova i dvije asistencije u 16 nastupa u slovenskom prvenstvu te jednim golom u Kupu.

S obzirom na statistiku očekivalo ga se i na pripremama ‘bijelih‘ u Istri, ali pala je odluka da se nastavi razvijati u slovenskom klubu. Njegovi golovi i asistencije nisu promaknuli ni drugim klubovima pa tako iz Rusije dolazi vijest o interesu za Hajdukovog ofenzivca.

Naime, deveta momčad ruske lige Nižnji Novgorod razmišlja o dovođenju hajdukovca na posudbi u Radomlju. Tu vijest je objavio ruski novinar Vanja Karpov koji tvrdi da bi Rusi doveli Šošića na posudbu s opcijom otkupa.

Karijeru je Šošić započeo u sarajevskom Željezničaru odakle je prešao u Hajduk 2020. godine, a osim u Radomlju, bio je i na posudbi u mostarskom Zrinjskom. Ugovor s Hajdukom traje mu do ljeta 2026. godine, a popularni Transfermarkt ga cijeni na 700 tisuća eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 00:22