StoryEditorOCM
HajdukNema u njega prpe

Mladi hajdukovac hrabro najavljuje: ‘Idemo u Rijeku po tri boda. Dok matematički prvenstvo nije gotovo sve je otvoreno‘

Piše F. V.
6. travnja 2024. - 20:20

Mladi stoper Hajduka Dominik Prpić najavio je za Hajduk Digital prvenstveno gostovanje svoje momčadi na Rujevici (nedjelja, 19.30 sati). Sastavu trenera Mislava Karoglana taj susret dolazi nakon dva domaća vezana poraza od Dinama (po 0:1) u prvenstvu i kupu koji su potpuno kompromitirali sezonu ‘bijelih‘.

Po svemu sudeći će Prpić ponovno biti u početnoj postavi s obzirom na to da Zvonimir Šarlija ima tri žuta kartona, a Filip Uremović je upitan zbog toga što se još oporavlja od ozljede.

- Nema toliko umora, koliko smo psihički prazni nakon dva teška derbija. Nema se tu što puno pričati, idemo se skupiti svi zajedno, idemo na Rujevicu po tri boda - hrabro je najavio Prpić.

image
Vojko Bašić/Cropix

Rijeka bježi trećeplasiranom Hajduku velikih sedam bodova. Ako Hajduk ne pobjedi na Rujevici priča oko borbe za naslov prvaka bit će definitivno završena.

- Rijeka također ima imperativ, bori se za naslov prvaka. Neće ni njima biti lako. Mi dolazimo psihički prazni, ali dok matematički prvenstvo nije gotovo sve je tu još otvoreno - kazao je Prpić.

image
Tom Dubravec/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:28