StoryEditorOCM
Hajdukhajduk u rijeci

Komentar Ivice Markovića: Pustite dite na miru, ne radite od Raula zvijezdu

Piše ivica marković
6. travnja 2024. - 17:27

Pustite dite na miru! To je prvo što mi pada na pamet otkad se ime Raula Bezeljaka, mladog 17-godišnjeg golmana Hajduka pojavilo u javnosti, kako bi on moga stat na branku kontra Rijeke na Rujevici, odnosno kako bi moga u najmanju ruku bit na klupi, ka drugi golman.

Oće li Raul branit ili neće ovisi o Lučićevoj nozi, odnosno oće li Lučić moć ili neće.

Zašto ovo pišen? Zato, jer znan to dite, tog Raula, a znan mu i roditelje i cilu familiju. Raul je dite koje bi poželija svaki roditelj, dite koje je odgovorno, pristojno, stoji čvrsto s nogama na zemlji i ne razmišlja o nikakvoj nogometnoj slavi, jer zna da ona može bit kratkog vijeka. Do prve loše utakmice, a bit će ih zasigurno. On još uvik razmišlja o školi i kako mora do kraja školske godine skupit šta bolje ocjene.

Raul spada u skupinu dice, koja nikad ne zaborave reć dobar dan, doviđenja ili čak ponudit starijoj osobi da joj do kuće ponese spizu. Tako je odgojen i tako je naučen. Očigledno “krivo” za današnje vrime.

Takvi su mu roditelji i poznavajući ih, siguran san da nikad ne bi dozvolili da Raul ode u krivo. Zato, pustite dite na miru.

Ne radite toliki pritisak javnosti na njega, jer su se već pojavili oni šta bolje od Raula brane, a nikad na branku nisu stali. Neka sve ide svojim puten i pustite dite sa Skalica da uživa u “trenutku slave”. O kojemu u ovom našem ludom gradu sanja svako dite.

O trenutku kad će zaigrat za Hajduka.

Mnogi su bili znani i neznani koji su u Hajduku započinjali svoje karijere, koji su se mladi prodali, jer je klubu tribala lova i kojih danas nigdi nema i niko ne zna za njih. I na njih je bilo pritiska javnosti. Zato, pustite dite, pustite Raula na miru, ne radite zvijezdu od njega, on će to od sebe znat sam napravit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:05