StoryEditor
Hajdukstigle čestitke

Hajduku nova novčana kazna, Mustapiću i Popoviću ukor

8. srpnja 2020. - 13:53
Jakov Prkić/HANZA MEDIA

Hajduk je zbog ponašanja dijela svojih navijača na nedjeljnoj utakmici s Osijekom kažnjen s 18 tisuća kuna, a članovi Nadzornog odbora kluba Marko Mustapić i Sergije Popović zbog nesportskog ponašanja prema službenim osobama utakmice kažnjeni su ukorom. Sukus je to sankcija koje je klubu s Poljuda između ostalih jučer odrezao disciplinski sudac HT Prve HNL Alan Klakočer.

Hajduk je novu visoku novčanu kaznu zaradio zbog paljenja petnaestak pirotehničkih naprava tijekom utakmice. Članovi NO-a Mustapić i Popović našli su se također ovaj put na tapetu zbog ponašanja u loži početkom drugog poluvremena. Tada je prema zapisniku susreta Mustapić prvo verbalno napao kontrolora suđenja Draženka Kovačića spominjući suca utakmice („Jebo te laptop, što ćeš u njega napisati! Jebo vas Zebec, stalno ga dovodite ovdje!”), dok je potom kada se uključio povjerenik za sigurnost Vlado Dominić, Popović inzistirao na socijalnoj distanci („Makni se od nas, korona je.”).

Najveću kaznu kola ovaj put dobio je Dinamo, zbog skandiranja svojih navijača na derbiju u Rijeci kažnjen je s 30 tisuća kuna. Evidentirano je kako su između ostalog skandirali „...šugava Rijeko puna si Srba, ne brini Rijeko, ima još vrba”, „...najviše volimo Mamića bez glave”...

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 22:46