StoryEditorOCM
Hajdukriječ trenera

Hajdukov tandem iz snova napokon ponovno zaigrao zajedno, Karoglan je danas dobio dosta odgovora

Piše D. Ka.
17. siječnja 2024. - 19:39

Nakon što je Hajduk u Kopru remizirao s domaćinom, pred mikrofone je sjeo trener Hajduka Mislav Karoglan.

- Zahvaljujem na gostoprimstvu i dobroj atmosferi, rekao bih da je Koper bio i bolji, na kraju je ostalo 1:1. Bitno mi je bilo da neki igrači dobiju minute, da vidimo njihovo stanje. Jer, neki se vraćaju od ozljeda, nisu u punom trenažnom procesu. Dogodila se i viroza Prpića pa smo morali izmišljati s određenim pozicijama. Ali, najbitnije mi je recimo, da je Elez izdržao svih 90 minuta, dobio sam i neke odgovore, tko može neke stvari odraditi, a tko ne može.

Hajdukov tandem iz snova, Livaja i N. Kalinić su zajedno igrali zadnjih pola sata utakmice.

- Namjerno sam ih stavio da igraju zajedno 30 minuta. Kalinić je u boljem stanju nego sam očekivao. Bilo je tu mladih momaka ispod njih u rombu, to je teško, potreban je veliki intenzitet za igrati romb. Skoko je dobro igrao, Brajković prvi put na poziciji beka. Zadovoljan sam sve u svemu, i s Kalinićem i Livajom također.

Kažete da ste dobili neke odgovore. Možete li nam to približiti, s kim ste zadovoljni, a s kim niste?

Zadovoljan sam s nekolicinom momaka, neću govoriti s kim nisam zadovoljan. Donijeli smo neke zaključke, neki moraju puno više raditi, ali to je sve jedan normalan proces.

Možemo li u subotu protiv Slaska očekivati početnu postavu koja će istrčati i protiv Rijeke? 

Igrat će prva jedanaestorka, plus-minus dva ili tri igrača koji će igrati protiv Rijeke. imamo 13-14 igrača koji su u konkurenciji za biti u prvoj postavi protiv Rijeke - zaključio je Karoglan.

Uz Karoglana je sjedio i Aleksandar Radosavljević, koji smatra da mu se momčad kreće u dobrom smjeru.

- Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, mladi igrači dobro hvataju zamisli igre s posjedom lopte a ne napucavanjem. Dobro smo se danas suprostavili Hajduku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:18