StoryEditorOCM
HajdukOŠ SE KLADIT

Hajduk će pobijediti u Osijeku, golove će zabiti debitant i povratnik, ali neće biti prvak

Piše Marko Bilić
3. veljače 2024. - 00:45

Novi derbi je pred nogometašima Hajduka, nakon ružne poljudske epizode protiv Rijeke raspored Bijele vodi u Osijek. Nikad ugodno gostovanje. Kao i uvijek u ovakvim prilikama oko bacimo na kladionice, kako dišu.

Po mišljenju bookmakera Hajduk je blagi favorit u današnjem susretu, kvota na pobjedu Splićana je 2.40, a na Osječane ravno 3.00.

Isto tako, gotovo su sigurni da će momčad Mislava Karoglana zabiti barem jedan gol (1.30), a najveće izglede za to imaju povratnik Nikola Kalinić i reprezentativno pojačanje Josip Brekalo, kvota na njih dvojicu je 3.20. S druge strane, najveća opasnost za Hajduk vreba od Miereza, na kojega je identičan koeficijent da će zabiti gol.

Zanimljivo, tijekom ovoga tjedna kladionice su korigirale kvote za prvaka HNL-a. Na Dinamo je malo veća (sada 2,20), na Hajduka je 2.70, dok su Rijeci izgledi nakon splitskog uspjeha dosta veći (sada 3.50, prošli tjedan 5.00). Iako je zagrebački klub u jako lošoj formi i s milijun problema na terenu i izvan njega kladionice još uvijek najviše vjeruju u njegov konačni uspjeh.

image

Debitira Josip Brekalo


 

Božidar Vukičević/Cropix
image

Trener Bijelih Mislav Karoglan

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 04:08