StoryEditorOCM
Hajdukvrijednost ista, ali

Dinamo ponovno ‘piza‘ više od Hajduka, promjena se dogodila preko noći, ovo je razlog

Piše Sport SD
1. veljače 2024. - 10:15

Hajduk je jučer po prvi put u povijesti Transfermarkta imao momčad vrjedniju od Dinamove. Transfermarkt od 2010. godine bilježi podatke, Hajduk je sinoć vrijedio 64.13 milijuna eura, a Dinamo 63.75 milijuna eura. Dinamo je prodao Roberta Ljubičića u grčki AEK, Transfermarkt ga cijeni na tri milijuna eura, a Dinamo je za toliko bio ‘lakši‘, i Hajduk ga je prestigao.

Hajduk od srijede vrijedi više od Dinama! Ovakva ‘renesansa‘ Bijelih dugo nije viđena

image
Screenshot Transfermarkt

Jutro poslije Dinamova momčad ponovno ‘piza‘ više od Hajdukove. Vrijednost Modrih ostala je ista, 63.75 milijuna eura, ali je Bijelima pala i sada iznosi 57.13 milijuna eura. Razlog ove promjene je što je Hajduku umanjena vrijednost za 7 milijuna eura koliko Transfermarkt cijeni Luku Vuškovića koji je otišao na posudbu u poljski Radom. 

Hajduk je od prodaje Luke Vuškovića Tottenhamu uprihodio rekordnih 11 milijuna eura, a mladi stoper će se prvoligašu iz Londona pridružiti tek 2025. godine. 

Prednost Dinama uskoro bi mogla dodatno narasti, Koffi Kouao na Maksimir stiže iz Metza, čeka se potpis, a njega Transfermarkt procjenjuje na dva milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:31