StoryEditorOCM
Hajdukipak je vrime

Di Marzio plasirao bombu: Perišić je na korak od Hajduka!

Piše SPORT SD
6. srpnja 2023. - 17:18

Poznati talijanski novinar i insajder Gianluca Di Marzio je plasirao vijest da je Ivan Perišić blizu povratka u Hajduk.

"Ivan Perišić je blizu povratka u Hrvatsku i Hajduk. Trebao bi raskinuti ugovor s Tottenhamom uskoro kako bi dovršio transfer", stoji u objavi.

"U Hajduku su samopouzdani da će uskoro završiti posao dovođenja Perišića. Igrač je odlučan vratiti se u svoju zemlju, gdje bi i bio s obitelji", piše Di Marzio.

Navijači Hajduka Ivana zazivaju još od prošle sezone, a izgleda će Perišić navijačima ispuniti njihovu najveću želju i uskoro zaigrati u bijelom dresu.

Nakon povratka sa Svjetskog prvenstva iz Katra, Perišić je oduševio sve navijače kada je najavio da se želi vratiti u Split: "Nećete još dugo čekati moj povratak", rekao je tada.

Perišić trenutno ima 34 godine, a 17 godina, dakle pola života je lutao po Europi, a sada je nikad bliže povratku kući. Nikada nije zaigrao za prvu momčad Hajduka jer je već 2006. otišao u Socheaux.

"Perišić je prošlog ljeta na besplatan transfer prešao u Tottenham nakon što je odlučio ne obnoviti ugovor s Interom. Hrvat je u dresu Spursa upisao ukupno 44 nastupa u svim natjecanjima, postigao samo jedan gol i upisao 12 asistencija. Sada, nakon samo jedne sezone u Premier ligi, Perišić je blizu povratka u Hrvatsku", zaključuje Di Marzio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 17:43