StoryEditorOCM
Hajduknije za svakoga

Bivši srebrni junior Hajduka šokirao bizarnom tetovažom. Ovo svi komentiraju, što mislite o njoj?

Piše Sport SD
13. kolovoza 2024. - 13:39

Hajdukov junior Jere Vrcić šokirao je ljubitelje nogometa najnovijom fotografijom. Naime, Jere leži u bolničkom krevetu, a u prvom je planu njegova ogromna tetovaža na prsima.

Ovu je fotografiju podijelio na svom Instagram storyju, a nedugo nakon toga uslijedile su reakcije. Mnogima se spomenuta tetovaža ne sviđa. Moramo priznati da je posebna, pa vas iz tog razloga pitamo za vaše mišljenje.

Mladi napadač Hajduka Jere Vrcić (19) bio je jedan od ključnih igrača juniorske momčadi „bijelih” trenera Marijana Budimira koja je u sezoni 2022/23 ostvarila senzacionalan uspjeh plasmanom u finale UEFA Youth League. Vrcić je bio i najbolji strijelac te momčadi Hajduk u natjecanju te sezone s pet pogodaka. Zabijao je po dvaput Qabali i Apoloniji u prvom odnosno drugom kolu kvalifikacija (igralo se na dvije utakmice, u svakoj je zabijao) te jednom Milanu u polufinalu za završnom turniru u Švicarskoj (jedna utakmica). Upisao je i dvije asistencije u kvalifikacijama.

Prošlog ljeta otišao je na posudbu u Široki Brijeg, praktično u paketu s trenerom Budimirom i suigračem iz juniora Markom Capanom, ali nije baš imao sreće. Zaradio je ozbiljniju ozljedu zbog kojeg je imao skromnu minutažu. Hajduk ga je potom u siječnju ove godine vratio s posudbe na Poljud, gdje je bio na dvojnoj registraciji te je do kraja sezone upisao još nekoliko nastupa za Solin u Prvoj NL. Sada traži svoje mjesto pod suncem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 06:27