StoryEditorOCM
Domaći nogometnevjerojatna izjava

Zajec je ovo stvarno rekao: ‘Navijao bi za Panathinaikos protiv Hajduka, a Jarni nije ispao prepametan...‘

Piše SPORT SD
21. veljače 2024. - 17:38

Ima već skoro tjedan dana da je jedna od glavnih tema u hrvatskom nogometu izjava Roberta Jarnija oko navijanja u susretu Betisa i Dinama. Jarni je zbog svoje izjave dobio otkaz kao izbornik U 17 reprezentacije. Za mišljenje o temi je upitan i Velimir Zajec, legenda Dinama i jedan od kandidata za predsjednika zagrebačkog kluba, u emisiji Homo Sapiens koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija odgovorio je na vrlo zanimljiv način.

- Nažalost, Jarni je tu ispao ne prepametan, neću ga podcjenjivati, nije mu to trebalo, neću ni grde riječi upotrebljavati, jer svatko može pogriješiti, a on je shvatio da je pogriješio. Ti si Hrvat. Kad Hajduk igra vani, ja navijam za Hajduk. Jedino ako bi igrao sa Panathinaikosom, onda bih vjerojatno navijao za Panathinaikos jer sam od njega dobio kruh. Ja ga shvaćam, malo se zaletio, zapravo puno se zaletio, nije mu to trebalo. To je hrvatski klub i ti moraš navijati za naše kaj god da je.

Podosta kontradiktorna izjava Zajeca, Jarni ne smije navijati za Betis iako ga je prehranio, ali valjda je situacija sa Zajecom i Panathinaikosom drugačija...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 08:29