StoryEditorOCM

Veznjak ipak neće u Hajduk, ali ni Dinamo. Zvijezda HNL-a ima milijunsku ponudu prvaka, a žele ga i Turci

Piše Sport SD
7. siječnja 2024. - 13:55

Prema pisanju mađarskih medija veznjak Rijeke Lindon Selahi (24) karijeru bi trebao nastaviti u Ferencvarošu. Velikan iz Budimpešte želi nogometaša kluba s Rujevice i navodno je već ponuda na stolu. Prema pisanju portala csakfoci.hu za igrača kojem ugovor istječe na kraju sezone Ferencvaroš je spreman platiti 1,3 milijuna eura odštete.

Ferencvaroš je prvak Mađarske u posljednjih pet sezona. Selahi pak figurira kao jedan od najboljih defenzivnih veznjaka SuperSport HNL-a, ključ je ovosezonskih dobrih predstava sastava s Kvarnera, ali u Rijeci je izbačen iz momčadi zbog toga što nije produžio ugovor koji mu istječe na kraju sezone. Očekuje se stoga njegov transfer ove zime, dok klub s Rujevice na njemu još može zaraditi.

Za njegove usluge zainteresirani su u zadnje vrijeme (bili) i Hajduk i Dinamo. No, ako su zaista Mađari za albanskog reprezentativca koji ima još samo pola godine ugovora spremni iskrcati 1,3 milijuna eura, onda su tu svi hrvatski klubovi s financijskog aspekta vjerojatno nemoćni konkurirati.

Pored Ferencvaroša albanski mediji spominju kako su za Selahija zaintersirani i turski klubovi Gazientep i Kayserispor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 03:45