StoryEditorOCM

Nekad velika nada Hajduka i ponajbolji igrač lige otputovao u Tursku, od suigrača se oprostio dirljivom porukom

Piše Ivica Herceg/SN
20. srpnja 2023. - 23:29

Nakon što je marljivo trenirao u utorak i srijedu, Tonija Teklića nije u četvrtak bilo na treningu u Zagrebačkoj ulici. Razlog izostanka je odlazak u Tursku, gdje bi uz završne pregovore s predstavnicima Trabzonspora trebao obaviti liječnički pregled kao podlogu za prelazak u klub koji vodi trener Nenad Bjelica. Teklić se emotivnom porukom oprostio od dojučerašnjih suigrača iz Varaždina, a sve ja na svom Instagram profilu podjelio vratar Varaždinaca, Oliver Zelenika:

- Ekipa hvala vam od srca od prvog do zadnjeg, da nije bilo vas ne bi bilo ni mene, voli vas vaš ‘Tekla‘ - napisao je Teklić na ploču u svlačionici.

Ovaj 23-godišnjak tako će se priključiti koloniji Hrvata Mislavu Oršiću i Filipu Benkoviću (obojica stigla ovog ljeta), a čeka ga nekolicina internacionalaca koji igraju u preklanjskom prvaku Turske. No, uz taj transfer intrigantno djeluje i najnovija vijest da Trabzonspor ipak nije bio bez konkurencije kada je u pitanju međunarodna karijera ovog plemenitog veznjaka iz Varaždina, porijeklom iz Hajdukove škole nogometa, pišu Sportske novosti.

Aberdeen je također htio Teklića, nakon slabije ponude poslao i nešto jaču, ali Trabzonspor je bio konkretniji i uskoro će postati nova destinacija igrača na čijim je krilima Varaždin letjeo prošle sezone. Iznos ovog posla, još nije poznat...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:31