StoryEditorOCM
Domaći nogometIgrač odluke

Strijelac Kramarić: ‘Izvukli smo utakmicu na iskustvo. Imamo top momčad, a najviše mi se kod nje sviđa jedna stvar‘

Piše F. V.
11. rujna 2023. - 21:05

Strijelac Andrej Kramarić je za Novu TV nakon minimalne pobjede Hrvatske u Armeniji kazao.

- Zadovoljni smo, najvažnija su tri boda. Očekivali smo da će ovo biti teško gostovanje. Naravno, možda smo mogli i uvjerljivije slaviti, ali to je nogomet. Nekad lopta ulazi u mrežu sama od sebe, nekad ne. Možda je bilo i malo sreće u situaciji kada sam zabio. Poslije je bilo i drugih šansi da bude rezultat i uvjerljivi. No, najbitnija je pobjeda da možemo mirnije disati – rekao je Kramarić.

Ovim su trijumfom ‘kockasti‘ izbili na vrh skupine D kvalifikacija za Euro, preskočili su Tursku.

Uoči ovog susreta je izbornik Zlatko Dalić govorio kako je ovo za Hrvatsku jedna od najtežih utakmica u skupini.

- To se potvrdilo. Iskreno, stvarno ne znam kada smo pobjeđivali utakmice na ovim prostorima. Ovdje su igrači i navijači vrlo emotivni, daju maksimum i nije ih lako probiti. Na sreću rano smo probili domaćina, a na našu nesreću nismo to opet ponovili jer je u tom slučaju sve na papiru moglo izgledati puno bolje – rekao je Kramarić.

No, unatoč tome Hrvatska je dominantno došla do pobjede.

- Izvukli smo utakmicu na veliko iskustvo, na bezbroj fenomenalnih utakmica koje smo odigrali zadnjih godina. Imamo top momčad, ali uvijek se trebaš potvrđivati. Motivirani smo. Vidim dečkima na licima da nismo zadovoljni onim što smo dosad napravili. To mi se najviše sviđa. Ne slavimo ono što je bilo prije nego gledamo naprijed, želimo nove pobjede. Nadam se da će tako biti i dalje u budućnosti – naglasio je napadač njemačkog Hoffenheima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 00:03