StoryEditorOCM
Domaći nogometna četiri mjeseca

Šokantne vijesti za hrvatskog veznjaka, propala mu posudba u Hajduk, a sad ga je klub poslao na tribine

Piše Marko Crnjak/SN
5. rujna 2024. - 19:34

Ne samo da Toma Bašić neće zaigrati na Poljudu nakon što mu je propao transfer u Hajduk, nego neće zaigrati nogomet najmanje - četiri mjeseca!? Barem u domeni Serie A i Europske lige, a pauza bi mogla trajati i duže ako se na zimu nešto ne promijeni u registru Lazija ili, pak, veznjak napusti klub u siječanjskom prijelaznom roku, pišu Sportske novosti.

Naime, Toma Bašić ne nalazi se na popisu registriranih igrača Lazija za aktualnu ligašku sezonu. Trener Marco Baroni predao je službenu listu za Seriju A (nakon završetka prijelaznog roka u Italiji), a Bašića je dočekalo neugodno iznenađenje.

Popis uključuje šest veznjaka, to su Gaetano CastrovilliFisay Dele-BashiruMatteo GuendouziNicolo RovellaAdam Marušić Matias Vecino. Hrvatski veznjak nije među odabranima. Isto vrijedi i za Europsku ligu, koju je Baroni prijavio nekoliko dana ranije.

Na europskom frontu od veznjaka su ‘in‘ svi navedeni plus Loum Tchaouna, a Bašića nema ni na B popisu. Tamo se nalaze Massimo BigottiLeonardo Di TommasoKledi Marinaj Marco Nazzaro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:48