StoryEditorOCM

Sjećate se ovog lika? Doveden je u Hajduk kao njemački prorok s laptopom pa je nestao, sad gura hajdukovca u Aberdeen

Piše P. S.
24. lipnja 2023. - 16:36

Sjećate se njemačkok proroka s laptopom? Tipa koji je prograšel vrsnim analitičarom, a Hajduk ga je ‘iskopao‘ na internetu?

Imenom i prezimenom Martin Rafelt, došao je 2018. na Poljud i nije se proslavio. Brzo je otišao, nestao, bez pravog učinka. Ikakvog.

- Nijemac, taktičar, video-analitičar došao je u Poljud pomagati u radu omladinskog pogona “bijelih”, zadužen je za B momčad, te selekcije do 19, 17 i 15 godina... Ako ga zamoli trener Željko Kopić za pomoć pri prvoj momčad, nije zabranjeno, ali zasad nije ni planirano. Dolazak Rafelta je ideja i realizacija Krešimira Gojuna, voditelja Akademije kojega prati glas hvale kako prati sve moderne trendove. A i trener juniora Mario Despotović dao je ruke za angažman Nijemca - tako se pisalo kad je stigao.

E taj Nijemac je sada ‘doušnik‘ škotskome Aberdeenu koji želi angažirati bivšeg hajdukovca Tonia Teklića. Škotima je kazao kako je Teklić sposoban manevrima se osloboditi iz teških situacija. Usporedio ga je s njemačim internacionalcem  Kai Havertzom.

- Teško je reći kakav će biti na top levelu, ali ima posebne vještine - kazao je Rafelt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:55