StoryEditorOCM
Domaći nogometa njima nije valja

Sječa trenera u punom jeku: Solin otpustio trenera, odmah ga uzeli Dugopoljci! Bivši hajdukovac gasi vatru pokraj Jadra

Piše I. R.
2. travnja 2024. - 15:19

Dva dalmatinska ‘drugoligaša‘ smijenili su trenere. Prvo je Dugopolje objavilo kako Marino Biliškov više nije na čelu momčadi. Suradnja s bivšim hajdukovcem raskinuta je sporazumno. Biliškov je na klupi Dugopoljaca od početka godine, a naslijedio je Davora Mladinu koji je otišao u Rudeš.

Smjena se dogodila i pokraj Jadra gdje se klub zahvalio Mirku Labroviću na suradnji. Labrović je u Solin stigao u siječnju i nije se dugo zadržao na klupi Solinjana koji su u grčevitoj borbi za ostanak u ligi. Solin je trenutno na začelju drugoligaškog društva sa 17 bodova, a pretposljednji Orijent bježi im pet. Solinjani su već pronašli Labrovićevog nasljednika, a bit će to iskusni Luka Bonačić. Također je riječ o nekadašnjem hajdukovcu, a sada sa 69 godina na leđima dolazi u pomoć Solinu kako bi ih pokušao spasiti od ispadanja.

image
Damir Krajač/Cropix

Međutim, ni Labrović nije morao dugo čekati na novi angažman. Naime, on je postao novi trener Dugopolja. Nije morao preseliti daleko. Proljetne trenerske rošade su, čini se, u punom zamahu...

Tablice omogućuje Sofascore

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:47