StoryEditorOCM
Domaći nogometred je red

Roditelji šokirani, HNS bacio djecu u očaj, suza na sve strane, satima čekali u redu pa ostali bez potpisa

Piše SPORT SD
5. rujna 2023. - 13:50

"Sramotna organizacija", "Puno razočarane djece", "Katastrofa"...

Jučer se u Zagrebu održao "Vatreni ponedjeljak", događaj u režiji HNS-a. Igrači Hrvatske nogometne reprezentacije su trebali zabavljati navijače, odigrali su mini turnir 3 na 3, uz to su i dijelili autografe. Lijepa ideja, trebalo je biti puno veselja i smijeha, no, mnogi su događaj napustili kiselog okusa.

Tek dan nakon što je suđenje u prvenstvu podiglo veliki oblak prašine, sada HNS organizacijom ovog događaja kao da želi dodatno srozati svoju reputaciju.

Naime, Savez se na društvenim mrežama pohvalio fotografijama i scenama s događaja, ali u komentarima su ogorčeni prisutnici otkrili drugo lice događaja.

- More najmlađih navijača je ostalo uplakano zbog loše organizacije. Nakon četiri sata  čekanja u redu (velika većina je bila roditelji s malim klincima) nismo ni došli na red za potpis, a stajali smo 15 metara od ulaza u dućan. Osiguranje pušta ljude koji nadiru sa strane i ekipu koja je "od sponzora", a mi u redu smo očito budale. Klinci su u jednom trenutku skupili i molili se da osiguranje ne zatvori City Centar, pa fuj, kako da im kažem da čekamo bez veze. "Family", da. Puno nas "Family" smo sinoć tješili naše najmanje, sa poprilično istanjenim novčanikom jer smo "morali" kupiti HNS merch u Sport Visionu da bismo mogli stati u red za potpisivanje - iskustvo je jednog roditelja.

- Mislite da smo idioti pa čekamo satima da bi kupili nešto da bi se "velikani hrvatskog nogometa" nakon šest sati eventualno udostojili potpisati?! Uz to, neformalno puštanje djece preko veze. Jadno i loše organizirano, tipično hrvatski, reći ću balkanski i ilegalno. Stari moj, nisi Cristiano Ronaldo, a i da jesi, ne bi čekala - ogorčena je jedna majka.

- Sramotna organizacija. Ljudi koji su čekali četiri sata radi vas izvise radi vas, kako vas stid nije? Imate li obraza imalo bar se ispričati ljudima, to bi bio minimum dostojanstva. Gdje je sad ta famozna obitelj - u sličnom tonu se požalio još jedan navijač.

Komentara je more, uglavnom u sličnom tonu, autori uglavnom roditelji čija su djeca ostala razočarana i rasplakana. Ni HNS ni Sport Vision se još uvijek nisu oglasili o mnoštvu negativnih i nezadovoljnih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 03:54