StoryEditorOCM
Domaći nogometnajavio susret

Robert Prosinečki: ‘Hajduk jako dobro izgleda. Imali su utakmicu u Europi, na kraju su uz dobru igru ispali‘

Piše SPORT SD
18. kolovoza 2023. - 13:54

Hajduk ove nedjelje gostuje kod Rudeša (stadion u Kranjčevićevoj, 18.50 sati) dolazi Hajduk.

Domaćini još uvijek nisu osvojili ni bod ove sezone, a ususret gostovanja Bijelih, Robert Prosinečki je održao konferenciju za medije.

- Hajduk je sad imao utakmici u Europi, na kraju uz dobru igru ispao i sad mu je prvenstvo bitno. Za Rudeš je teško, jer nemamo bod. Probat ćemo sve da dobro odigramo i napravimo dobar rezultat. Imali smo i peha, ali smo i trebali imati koji bod, no, nije se dogodilo. Radimo i dalje, vidjet ćemo u nedjelju. Hajduk je favorit, jako dobro izgleda, prvi je, ima bodove, sve je dobio. Nije nimalo lako - naglasio je trener Prosinečki.

Za utakmicu su svi spremni. 

- Manje-više svi su zdravi, koliko god da nemamo bodove, dečki dobro rade. Neke smo utakmice baš dobro odigrali, dominirali smo, ali još smo na nuli‘. 

Prosinečki je u susretu s Varaždinom postavio novog vratara, umjesto Marića branio je Kralj. Hoće li tako i ostati? 

- Nažalost, nekad ispada da je najlakše pokopati nekoga, ali Kralj je pokazao dobru formu protiv Varaždina, najvjerojatnije će Kralj braniti. To su prve utakmice u prvoj ligi za 95 posto naših igrača, igra puno djece 2004. godište, napravili smo neke greške i zato nemamo boda. Ali, to je tako, ritam je drugačiji od druge lige, morat ćemo pričekati na Rudeš. Najvažnije je da dobro izgledamo, do 60.-70.minute, a nakon toga padamo. Je li to fizički, psihološki, ili, jednostavno, igrači nisu naviknuli na taj ritam, ne zna. Ali, siguran sam da će u nedjelju biti dobra utakmica, a najbitnije da mi odigramo mušku utakmicu - rekao je Prosinečki. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:15