StoryEditorOCM
Domaći nogometVeliki koraci

Odlične vijesti za Hrvatsku i Hajduk, nevjerojatni Perišić od teške ozljede oporavlja se munjevito, odbacio je štake

Piše Sport SD
1. studenog 2023. - 09:20

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić od teške se ozljede križnog ligamenta oporavlja nevjerojatnom brzinom. Na društvenim mrežama se nogometaš Tottenhama pohvalio kako već može hodati i bez štaka. Još prije samo nekoliko dana snimljen je u Beogradu na košarkaškoj utakmici sa štakama. Sada već to pomagalo polako odbacuje.

Često Perišić objavljuje kako ide rehabilitacija nakon teške ozljede koju je zaradio na treningu prije nešto manje od mjesec i pol dana i operacije koja je uslijedila. Prema prognozama njegov oporavak trebao je ukupno potrajati između šest i osam mjeseci.

image
Screenshot Instagram

Perišićev cilj je biti spreman za završnicu sezone s fokusom na nastup na Euru 2024. godine s Hrvatskom, na koje se doduše ‘kockasti‘ tek još trebaju plasirati. A navijači Hajduka nadaju se i što skorijem njegovom povratku na Poljud, što je sam igrač u nekoliko navrata najavio.

Perišića ugovor s engleskim klubom veže do kraja sezone, a spominjalo se prije ozljede kako bi možda već i ove zime mogao ponovno obući Hajdukov dres. U svakom slučaju, oporavak koji teče iznad svih očekivanja odlične su vijesti za Hrvatsku i izbornika Zlatka Dalića, ali i za Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:15