StoryEditorOCM
Domaći nogometoće bit drle?

Najpoznatiji hrvatski izbornik u subotu u Splitu, na Zvončacu će navijat za Vatrene s običnim narodom

Piše Sport SD
13. lipnja 2024. - 20:33

Bliži nam se početak nogometnog ludila koje će zasigurno zahvatiti cijelu Europu, a u subotu će prvu utakmicu na Europskom prvenstvu odigrati Hrvatska. Protivnici izabranicima Zlatka Dalića bit će Španjolci, a za sve one koji nisu bili sreće da dođu do karte za utakmicu u Berlinu prilika za osjetiti dio atmosfere bit će zajednička gledanja u kafićima, parkovima i gradskim trgovima.

Splićani možda neće imati priliku gledati zajednički na Rivi ili Matejuški, ali hoće zato u gradskom parku Zvončac. Udruga navijača ‘Mi Hrvati‘ tamo će organizirati fan-zonu koja će na tom mjestu biti narednih mjesec dana, a otvaranje je baš na prvom susretu Hrvatske na ovom Euru.

One koji nisu dobili priliku otići u Njemačku na Zvončac je pozvao i najpoznatiji hrvatski izbornik. Njega možda nije Drle zva, ka ni on Drlu, ali zato Dena poziva sve ‘civile‘ u subotu na Zvončac. Pitate se zašto civile? E na to je dao izbornik Dena odgovor u videu kojim poziva sve da dođu na Zvončac podržati Hrvatsku. 

Hoće li on doći? I na to je dao sebi svojstven odgovor, a kakav je Dena poziv poslao svima za Zvončac pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 05:37