StoryEditorOCM
Domaći nogometklub se opravdao

Igrači ‘tonuli‘ u blatu i kopali ga rukama da pucaju penal, sada se javio klub: ‘Ponosni smo...‘

Piše SPORT SD
11. ožujka 2024. - 16:38

Croatia Zmijavci i Zrinski su u 21. kolu Prve NL odigrali bez golova, ali utakmica je svejedno privukla pažnju javnosti, najviše zbog stanja u kojem je teren bio. Igrači su igrali po blatnoj kaljuži, a možda susret i ne bi završio bez golova da je Prskalo u zadnjim trenutcima uspio zabiti iz jedanaesterca. Snimke s utakmice gdje igrači kopaju po blatu i traže bijelu točku brzo su postale hit, a sada se oglasila i Croatia na društvenim mrežama, njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Potaknuti medijskim objavama, komentarima i mišljenjima vezano za stanje travnjaka na našem stadionu za vrijeme jučerašnje utakmice naše prve ekipe, uprava NK Croatia Zmijavci prihvaća sve konstruktivne kritike iz kojih uvijek izvlači maksimum onog što može,kako po pitanju infrastrukture tako i po pitanju ostalih stvari vezanih za funkcioniranje kluba.

Možda malo neobično za napisati u ovome trenutku, ali baš zato što je takav trenutak mi ćemo reći - PONOSNI SMO, a nastavkom teksta će vam dosta tog biti jasnije.

Naš klub ima 6 omladinskih kategorija od kojih su 4 trenutno na prvim mjestima u svojim natjecanjima.

Naš klub je samo za vrijeme zimskog prijelaznog roka imao transfere svoja tri igrača u klubove iz prve lige.

Naš klub je jedan od najposjećenijih i najpraćenijih u svojoj ligi.

Naš klub je već pet godina u ovoj ligi, samim time se odavno nametnuo kao centar razvoja mladih igrača i trenera.

Sama činjenica da su okosnica momčadi domaći igrači te da igramo na vlastitom terenu su nešto čim se ne može pohvaliti puno klubova.

Tema infrastrukture i kvaliteta rada omladinskog pogona je temelj za održivost, ne našeg kluba nego svih onih iz ruralnih sredina.

Svjesni smo i uvjeta licenciranja te napominjemo da sanacija travnjaka kreće iza zadnjeg kola.

Dodatno, u suradnji sa lokalnom upravom je već dobivena građevinska dozvola, te je osigurana sva potrebna dokumentacija za unapređenje infrastrukture.

Čvrsto vjerujemo da će i ova poruka biti pozitivno prihvaćena od strane vodstva saveza i da ćemo što prije našoj prvoj ekipi, kao i djeci omogućiti izvlačenje iz blata i trčanje po malo boljim travnjacima. Sportski pozdrav iz Zmijavaca", stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:35