StoryEditorOCM
Domaći nogometJedanaesto izdanje

I ove godine bit će to pravi spektakl, sve je spremno za ‘Rat vratara‘. Opet ćemo gledati budućnost na djelu

Piše Sport SD
7. lipnja 2024. - 11:00

"Rat vratara", sada već tradicionalna manifestacija u organizaciji legendarnog Milenka Bikića, ovog će vikenda imati svoje jedanaesto izdanje. Turnir će se od subote do nedjelje održati u Vranjicu, na gradskom terenu s umjetnom travom. Sudjelovat će 47 klubova iz pet županija. Nastupit će talentirani mladi vratari, od onih rođenih 2007. godine, pa sve do rođenih 2016. godine i mlađih.

Bit će uzbudljivo, "Rat vratara" nudi dinamiku, eksplozivnost, dramatiku, u tri minute koliko traje jedan dvoboj vratari moraju pokazati sve odlike koje imaju. Samo natjecanje je iznimno specifično, vratari šutiraju jedan drugome u meču koji traje tri minute.

- Svi jedva čekamo početak, ove godine imamo više sudionika nego prošle. Uz mene je tu niz volontera, svi radimo od jutra do mraka kako bi sve bilo na najvišem nivou, a posebno zahvaljujem mojim kolegama i prijateljima Stipi Pletikosi, Ivanu Kataliniću, Vladimiru Baliću, Zoranu Varvodiću, Zdravku Mariću, županu Blaženku Bobanu, gradonačelniku Daliboru Ninčeviću i ostalima bez kojih "Rat vratara" ne bi imao ovu posebnu draž koju nudi. Zvučna vratarska imena doći će i podržati turnir, a koja su nećemo otkriti, neka to bude mala tajna - kazao je Bikić.

Dakle, u subotu natjecanja počinju, a završavaju u nedjelju kada su na rasporedu finalni dvoboji.

image

Plakat za novo izdanje Rata vratara

Ivica Čavka/Rat vratara
image

Rat vratara

Ivica Čavka/Rat vratara
image

Milenko Bikić

Ivica Čavka/Rat vratara
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 01:09