StoryEditorOCM
Domaći nogometaukcija u tijeku

HNS prodaje nošene dresove iz Rotterdama, hvale se da su uklonili sve bakterije i viruse, evo kako

Piše Sport SD
21. lipnja 2023. - 11:14

Prava poslastica za kolekcionare i sve ljubitelje popularnih dresova hrvatske nogometne reprezentacije! Na digitalnoj platformi MatchWornShirt organizirana je aukcija na kojoj se nude nošeni i potpisani dresovi hrvatskih reprezentativaca s polufinalne utakmice završnog tunira Lige nacija protiv Nizozemske - objavljeno je na službenoj stranici HNS-a, a prenosimo u cijelosti.

Svi hrvatski reprezentativci koji su bili u zapisniku utakmice protiv Nizozemske ustupili su svoje dresove za spomenutu aukciju koja je počela prvim sučevim zviždukom, a završit će 17. lipnja u 14:30 sati po srednjoeuropskom vremenu. 

Svi dresovi su profesionalno dezinficirani izlaganjem ultraljubičastom zračenju, što znači da su s njih uklonjeni svi eventualni tragovi virusa, bakterija i DNA materijala, ali su sačuvali sve ostale elemente nošenog dresa, uključujući izvezene zastave Hrvatske i Nizozemske i datum odigravanja utakmice na prednjoj strani dresa.

Uključite se u aukciju na sljedećoj poveznici i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život! Dres brončanih iz Katara i finalista Lige nacija vrijedi imati u svojoj kolekciji, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 12:10