StoryEditorOCM
Domaći nogometsve se užgalo

Dinamova objava na društvenim mrežama nakon debakla u Munchenu mobilizirala navijače, ogroman broj ostavio je komentar

Piše Goran Čičin Mašansker/SN
18. rujna 2024. - 18:57

Nakon debakla protiv Bayerna u Münchenu (9:2) i najtežeg poraza u klupskoj povijesti, nije bilo lako nikome u Dinamu, pa tako ni administratoru društvenih mreža.

Ipak, dan poslije na Facebook stranici hrvatskog prvaka pojavila se objava ‘‘Stojim uz tebe i kada ti ne ide, i kada je teško, s tobom sam ja‘‘, uz fotografiju koreografije Dinamovih navijača na Allianz Areni.

Objava je u par sati prikupila više od 7.000 lajkova i 500 komentara, a mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih.

- Dajte ljudi Barcelona opali PSG 6:1 u Ligi prvaka, o čemu mi ovdje pričamo... Ne razumijem tko se nadao drukčijem ishodu ove utakmice. Uglavnom, sve je za ljude...

- Bayern je space shuttle za nas, al‘ ne toliki da nam 9 uvali... Mi nismo ni na što ličili ni protiv Hajduka ni protiv Rijeke... U pet utakmica protiv Hajduka, nismo zabili više od gola pod vodstvom Jakira.

- Iznad svih Dinamo, al‘ Jakire vrijeme ti je da odeš sam, a ne da te moraju tjerati....

- Nevistić dobije 9 komada i najbolji je igrač, tu nije ni do koga, nego do trenera...

- Svi oni koji se ismijavaju Dinamu, neka se zapitaju gdje su njihovi klubovi igrali sinoćnju utakmicu LP. Nema boljeg kluba od Dinama.

- Pregazili nas jesu, ali mi je srce bilo k‘o kuća one dvi minute kad je cijeli stadion umuknuo. Glavu gore.

- Glavu gore, danas će biti 1000 trenera i komentara kao i inače. Nogomet je takav, ponekad nemilosrdan. Nije mala stvar igrati u Ligi Prvaka. Mi vas volimo jednako.

- Dajte mladima da igraju. Senatori na klupu, da se malo zapitaju, i da shvate da nisu nedodirljivi.

- Teško je prihvatiti 9 golova, ali ovo je naša surova realnost, nadam se da ćemo u ostalim utakmicama koliko toliko pokazati da nismo slučajno u LP.

- Mene osobno ne boli toliko poraz gledajući rezultat. Dogodilo se. Mene boli slaba igra u HNL-u i pristup kojeg smo jučer imali. Jakir nije dobar trener. Treba dovesti boljeg trenera i pošteno ga platiti. Nažalost Ristovski, Theophile, Ademi i još poneki ne mogu igrati nogomet na razini Lige prvaka. Nažalost ali tako je.

- Na žalost nas koji čak i patimo ili se miješa ljutnja, razočarenje, ne znam više što već... Potonula je ekipa i nakon ulaska u LP. Vidjelo se to i s Goricom, pogotovo Rijekom, Hajdukom... Unatoč 5:0 protiv Azera, nije to bilo u igri dobro. Nema napretka ni u čemu, nema trenerovog rukopisa, što oni uopće treniraju kada nema pomaka u igri, pristupu, a profesionalci, dobro plaćeni. Nismo iznad HNL-a. Za Konferencijsku nekako. Nešto fali, nešto nije dobro u radu i pristupu...

- Stojimo uz klub, ali uz trenera ne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 19:27