StoryEditorOCM
Domaći nogometevo što kaže

Di Marzio i Romano ga ‘tjeraju‘: raspisali se o odlasku Brozovića iz Intera, a sada se nakon svega oglasio i ‘vatreni‘

Piše I. M.
21. lipnja 2023. - 15:10

Marcelo Brozović napušta Inter, ali još nije sigurno gdje će hrvatski veznjak nastaviti karijeru. Međutim, jasno je da to neće biti u istom klubu, a to potvrđuje niz napisa u talijanskim medijima, kao i ostali velikih popularnih stručnjaka za transfere poput Gianluce Di Marzia i Fabrizia Romana.

A sada je sva ta "šuškanja" i nagađanja, indirektno, potvrdio i sam Brozović. Objavio je Instagram priču koja sadrži samo jednu fotografiju, ali jasna je poruka da se nešto događa, i kako će se odgovori saznati uskoro.

image
Screenshot/Instagram/Marcelo Brozović

Talijanski novinar Di Marzio, objavio je detalje ponuda koje Brozović ima na stolu. Podsjetimo, reprezentativac "vatrenih" bira između Al-Nassra iz Saudijske Arabije i Barcelone.

Međutim, Di Marzio navodi kako je Inter odbio ponudu Saudijaca od 18 milijuna eura i jasno dao do znanja da traži 20 milijuna eura odštete za hrvatskog veznjaka. Barcelona je također spremna platiti 20 milijuna eura za "Broza", a nudi mu i ugovor na tri godine s godišnjom zaradom od sedam milijuna eura.

S druge strane su Saudijci koji su spremni ponuditi ugovor sa znatno većom plaćom, iako zasad nepoznatog točnog iznosa, a moguće je i da pristanu na ugovor dulji od tri godine. Di Marzio je objavio da Brozović ima samo nekoliko sati da donese odluku te da će ona biti poznata već danas, a čini se da isto sugerira i sam Brozović.

Još jedno poznato ime, potvrdilo je kako Brozović neće ostati u Interu. Dakle, sumnja u odlazak više nema, a pitanje je samo gdje će veznjak nastaviti karijeru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:16