StoryEditorOCM
Borilački sportoviuznemirujuće snimke

Bivši svjetski boksački prvak potpuno poludio u restoranu i nakon svađe počeo udarati čovjeka koji drži malo dijete

Piše Sport SD
12. srpnja 2023. - 17:56

Veliki skandal dogodio se u Kazahstanu gdje je nekadašnji svjetski prvak u boksu Beibut Shumenov u jednom restoranu pretukao čovjeka koji je u naručju držao malo dijete. Shumenov je bio izirtiran jer su se njegov sin i sin tog čovjeka ranije potukli pa je došao do nepoznatog čovjeka i počeo se svađati s njim, a asnije ga i premlatio.

Nije mu smetalo ni što čovjek u rukama drži malodobno dijete koje je također bilo žrtva ovog nasilnog čina.

- Pokrenut je postupak zbog huliganitma. Ima elemenata lakšeg kaznenog djela, a snimka će sve pokazati. Shumenov je bio trijezan - rekao je zamjenik ministra unutarnjih poslova Kazahstana Kairat Suntaev u razgovoru za portal zakon.kz.

Incident se dogodio redinom lipnja u jednom tržnom centru u Astani, a do tučnjave je došlo zbog svađe djece na igralištu nešto ranije. O svemu se oglasio i sam Shumenov koji je na svojem instagramu objavio i snimku incidenta.

- Pokušao sam zgrabiti ovog čovjeka s leđa, ali nije me pustio, nego se branio držeći dijete u rukama. Koji otac to radi? Da je mojoj obitelji nešto prijetilo, sakrio bih ih iza sebe. Pokušao sam okončati sukob, ali on je iskoristio dijete i napao me s leđa, pokušavši me izbosti. Sve se može vidjeti na snimci. Izgubio sam živce kada sam vidio nož pa sam ga pokušao razoružati - rekao je Kazahstanac za portal Tengrinews, prenose Sportske novosti.

Svoju je stranu pokušao pojasnici i uz već spomenutu snimku na Instagramu.

- U vezi sa širenjem informacija i video uratka u medijima i po društvenim mrežama, želim reći sljedeće... Stvarno se dogodila neugodna situacija i video prikazan iz pogrešnog ugla je odigrao ulogu koja ne ide meni u korist pa su me mnogi počeli vrijeđati i pisati neugodne komentare. Savršeno dobro znate i razumijete da u ovom informacijskom dobu koje se brzo razvija svatko može biti prikazan u lošem svijetlu. Svaki se video može uređivati i prikazati iz pogodnog ugla kako bi se nekoga ocrnilo - rekao je Shumenov pa istaknuo da je zato i postavio cijeli video na svoj profil, te dodao:

- Moj osmogodišnji sin se tog dana igrao na igralištu i drugi dječak ga je počeo bez razloga udarati po leđima. Moj sin nije razumio zašto ga dječak tuče, udaljio se od njega i nastavio se igrati. Nakon nekoliko minuta taj se dječak vratio i ponovno pokušao napasti mojeg sina. Moj klinac se počeo izmicati i bježati od njega, a onda je taj čovjek došao i odveo to dijete. Moj sin nije naviknuo na ovakav stav i to je za njega bio veliki stres. Prišao mi je i rekao da ga je taj dječak napao, a pokazao mi je i leđa na kojima sam primijetio crvenilo i ogrebotine. Kasnije sam prišao ovom čovjeku da rasjasnim je li on otac tog djeteta i pitao ga je li njegov sin udario mojeg, a on mi je agresivno odgovorio da je i pitao me što hoću - objasnio je Kazahstanac uzrok svađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 05:48