StoryEditorOCM
Splitu gkm-u

‘Zakon Zagore‘ okupio lokalne HDZ-ovce, dvorana je bila puna, pogledajte tko sve večeras nije htio propustiti predstavu

Piše SPLIT SD
7. ožujka 2024. - 21:25

HDZ Split je povodom nadolazećeg Međunarodnog dana žena svojim sugrađankama poklonio hit predstavu ‘Zakon Zagore‘ redatelja Ivana Lea Leme. 

Sve su objavili na društvenim mrežama.

- Uz hit predstavu „Zakon Zagore“ u režiji Ivana Lea Leme, prepunu dvoranu Gradskog kazališta mladih i puno smijeha i druženja večeras smo proslavili nadolazeći Međunarodni dan žena.

Nakon prošlogodišnje uspješno održane predstave „Cabaret Splićanke“, splitski HDZ je odlučio nastaviti i ove godine i to s poklonom u vidu nove hit predstave „Zakon Zagore“, a sve ulaznice su bile rezervirane u niti sat vremena nakon objave poziva. Zakon Zagore je nova predstava autora i redatelja Ivana Lea Leme u kojoj nastavlja rasplitati identitetske pletere grada Splita i splitske publike.

image
Screenshot Facebook

U glavnim ulogama predstave mogu se vidjeti brojna poznata glumačka imena, a predstava donosi ljubavnu priču Ante i Anđelije koji donose jednu netipičnu ljubavnu priču, a lik Anđelije tumači čak šest glumica.

Dovoljno je spomenuti kako je redatelj Ivan Leo Lemo za ovu predstavu osvojio nagradu za najboljeg redatelja na Dodjeli nagrada hrvatskog glumišta.

Oduševljenje prepune dvorane je pokazalo da je splitski HDZ sa svojim poklonom uistinu pogodio.

Predstavi su nazočili i predstavnici vodstava županijskog i gradskog odbora HDZ-a – tajnik Županijskog odbora HDZ-a Ante Mihanović, potpredsjednici Gradskog odbora Zrinka Mužinić Bikić, Krešimir Čaljkušić i Ivica Budimir, tajnik Gradskog odbora Marijan Čelan te brojni uglednici iz života našega grada, objavili su na Faceboooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:32