StoryEditor
SplitNOVE INFORMACIJE

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 4 nova slučaja zaraze, ukupno 7; Župan Boban: Ostanite doma. Ne okupljajte se i ne hodajte s ovim oružjem po ulicama

Piše Ana Franić
21. ožujka 2020. - 10:05
Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije

Župan Boban je kazao kako će Nacionalni stožer donijeti odluku i trajektnim i brodskim linijama.

- Prema otocima trajekti će prometovati na način da nose robu i materijal. Na otoke ćemo moći samo oni koji na otocima imaju prebivalište.

10:07 - Župan Blaženko Boban poručio je građanima da ostanu doma.

- Ne hodajte s oružjem po ulicama, dosta je okupljanja, mislite na druge.

10:05 - Ravnatelj KBC-a Split, prof. prim. dr. sc. Julije Meštrović je rekao kako svi pacijenti imaju blaže simptome i očekivano je da se broj oboljelih povećava.

Dr. Željka Karin, ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije je kazala kako e pidemiolozi obrađuju kontakte koji nisu još svi završeni.

10:04 - Luka Brčić, šef kriznog stožera Splitsko-dalmatinske županije je kazao kako u Splitsko-dalmatinskoj županiji imamo četiri nova slučaja zaraze koronavirusom.

Ukupno je to sedam pacijenata i svi se nalaze u bolnici. U karanteni na Duilovu je 54 osoba, od toga 32 hrvatskih državljanja.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji zabilježena su od petka četiri nova slučaja zaraze koronavirusom te se broj oboljelih sada popeo na sedam, a detaljnije informacije znat će se u 10 sati kada je zakazana konferencija ze medije Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije. 

Konferenciju za mediju pratite uživo na portalu Slobodne. 

#STOŽER CIVILNE ZAŠTITE SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE#KORONAVIRUS

Izdvojeno

02. lipanj 2020 07:29