StoryEditorOCM
SplitDUMP Internship

Udruga mladih splitskih programera organizira besplatni program programiranja, marketinga, dizajna i multimedije

Piše Lucija Vujnović
4. listopada 2023. - 15:43

Udruga mladih programera iz Splita organizira osmi po redu "DUMP Internship". Riječ je o potpuno besplatnom šestomjesečnom programu na kojem se mladi educiraju za rad u području programiranja, marketinga, dizajna i multimedije. Dumpovci su poznati po organizaciji besplatnih edukativnih događaja kao što su ciklusi predavanja o Photoshopu, Figmi i Škola osnova programiranja. Osim toga, tu je i organizacija najveće studentske IT konferencije DUMP Days.

- Novi DUMP Internship samo što nije počeo.  Mlad si i želiš postati IT-jevac? Imamo nešto baš za tebe! DUMP! - poručuju iz Udruge. 

image

Besplatna edukacija mladih

Dump Internship/

Prijave na "DUMP Internship" su otvorene od 2. do 24. listopada, a prijaviti se možete za jedno ili više područja. Predavanja su (skoro) svaki vikend od studenog do svibnja. "DUMP Internship" namijenjen je mladima od 16 do 24 godina.

- Prijaviti se možete neovisno o tome jesi li početnik ili pak nešto iskusniji mladi IT-evac. Sudjelovanje na Internshipu je potpuno besplatno! "DUMP Internship" sastoji se od predavanja i radionica. Nakon svakog predavanja stečeno znanje možete primjeniti na praktičnom zadatku - ističu organizatori ove manifestacije. 

Predavači nisu samo dumpovci, često su tu i predstavnici iz IT poduzeća. Iako je učenje primarno, bude vremena i za zabavu na organiziranim team buildinzima. U finalu Internshipa, prije proglašenja novih članova udruge, sudionike čeka interno natjecanje na kojem će razviti stvarni projekt.

Završetkom "DUMP Internshipa", poručuju, možete postati član Udruge, gdje imate priliku otkriti svoj potencijal i usavršiti svoje znanje u području koje vas zanima. Stečena znanja mogu se primjeniti na raznim projektima koji potiču rast zajednice, ali i društva u cjelini.

Ako vam ovo zvuči zanimljivo, više informacija o "DUMP Internshipu" možeš pronaći na poveznici i društvenim mrežama @dumpovci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 05:32