StoryEditorOCM
SplitTRAJAT ĆE 90 MINUTA

Splitski potrošač i HAKOM organiziraju predavanje: naučite kako se zaštiti kod ugovaranje telekomunikacijskih usluga

Piše Split SD
11. prosinca 2023. - 13:52

Splitska Udruga za zaštitu prava potrošača "Splitski potrošač" i Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM), u suradnji sa Sveučilišnim odjelom za stručne studije u Splitu, za građane organiziraju otvoreno predavanje na temu "Zaštita potrošača na području telekomunikacijskih usluga".

Predavanje će se održati u srijedu, 13. prosinca, s početkom u 16 sati u učionici broj 105 na Sveučilišnom odjelu za stručne studije, na adresi Kopilica 5.

Predviđeno trajanje događanja je 90 minuta, a predavanja studentima i građanima održat će stručni djelatnici HAKOM-a Ivana Tojčić i Petar Klarić, te Vlado Biljarski iz udruge "Splitski potrošač". 

- Na ovom događanju svi prisutni imat će priliku saznati ono najvažnije što trebaju znati o svojim potrošačkim pravima pri ugovaranju i korištenju elektroničkih komunikacijskih usluga, kao i vođenju potrošačkih sporova s pružateljima telekomunikacijskih usluga, a bit će podijeljeni i informativni letci za potrošače na ovu temu. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane građane - kazali su iz "Splitskog potrošača". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:13