StoryEditorOCM
Splitima posla

Splitski KBC raspisao veliki natječaj za posao: traže ukupno 148 zaposlenika, rok za prijavu je 8 dana

Piše A. P.
1. ožujka 2024. - 11:02

KBC Split raspisao je natječaj za posao i traže ukupno 148 zaposlenika. 

Na neodređeno vrijeme traže osam viših medicinskih sestara/tehničara, devet medicinskih sestara/tehničara, jednog magistra farmacije za potrebe Bolničke ljekarne, dva fizičara za potrebe Odjela za medicinsku fiziku, jednog farmaceutskog tehničara za potrebe Bolničke ljekarne i voditelja projekta za potrebe Odjela za znanost u nepunom radnom vremenu od dva sata tjedno.

Potreban im je i jedan slastičar i transportni radnik za potrebe Službe za prehranu i dijetetiku, vozač za potrebe Službe za tehničke poslove, likvidator kontrolor za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove.

Za Službu za tehničke poslove traže transportnog radnika u praonici i pomoćnog radnika u održavanju. 

Splitska bolnica u radni odnos na neodređeno vrijeme odnosno kao zamjena za privremeno odsutne radnike traži 41 višu medicinsku sestru/tehničara, 62 medicinske sestre/tehničara, šest viših primalja, dva magistra farmacije za potrebe Bolničke ljekarne, jednog logopeda za potrebe Klinike za dječje bolesti, inženjera medicinske radiologije za potrebe Kliničkog zavoda za nuklearnu medicinu.

Također im je na određeno potreban stručni savjetnik informatike za potrebe Službe za informatiku, administrativni referent-kontrolor za potrebe Službe za opće, pravne i poslove zastupanja te likvidator kontrolor za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove. 

U radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od 11 mjeseci traže tri više primalje za potrebe Klinike za ženske bolesti i porode. 

Potreban im je i jedan transportni radnik za potrebe Bolničke ljekarne koji će se primiti u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od osam mjeseci. 

Sve informacije i detalje natječaja za posao možete pronaći na linku. Rok za podnošenje molbe je osam dana od dana objave Natječaja. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:03