StoryEditorOCM
Splitbudite dobrog srca

Splitski Crveni križ do kraja mjeseca organizira sedam akcija prikupljanja krvi. Pogledajte termine koji život znače

Piše Petra Klarić
16. siječnja 2024. - 19:59

Do kraja siječnja splitski Crveni križ organizira sedam akcija prikupljanja krvi. Ako ste spremni izdvojiti nekoliko minuta i na taj način nekome možda spasiti život, u nastavku možete pronaći termine održavanja tih akcija. 

Prva akcija održat će se u srijedu, 17. siječnja, u HEP-ovoj zgradi dispečerskog centra između 8 i 12 sati. Akciju, uz Crveni križ, organizira Klub dobrovoljnih darivatelja krvi (KDDK) HEP. 

Druga ovotjedna akcija rezervirana je za četvrtak, 18. siječnja. Održat će se u Prometovoj upravnoj zgradi u terminu od 8 do 14 sati, a suorganizator je KDDK Promet. 

Nekoliko akcija prikupljanja krvi bit će i idućeg tjedna, a dvije od njih organizira KDDK MUP. MUP-ove akcije održat će se u 23. i 24. siječnja u zgradi Interventne specijalne policije, obje u terminu od 8 do 14 sati. 

Tijekom zadnje siječanjske subote, 27. siječnja, održat će se dvije akcije prikupljanja krvi. Prva od njih, u organizaciji DVD Žrnovnica, održat će se u prostorima DVD-a Žrnovnica u terminu između 9 i 12 sati. Drugu organizira KDDK Kamen, a ona će se održati u prostorijama Mjesnog odbora Kamen od 13 do 16 sati. 

Na samom kraju mjeseca, 31. siječnja, očekuje nas akcija prikupljanja krvi OTP banke. Održat će se na sedmom katu Westgate nebodera u terminu od 13 do 16 sati. 

Osim u navedenim terminima, krv možete darivati svakim radnim danom na Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split. Ponedjeljkom, utorkom i petkom od 7.30 do 15.30 sati te srijedom i četvrtkom od 7.30 do 19 sati. Za sve dodatne informacije nazovite na 021/556-191. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:47