StoryEditorOCM
Splitma daaaj...

Splitske srednjoškolce nakon maturalne fešte dočekao još jedan nepredviđeni trošak: ‘Ovo je sramotno i bahato!‘

Piše Petra Klarić
22. siječnja 2024. - 12:17

Maturanti splitske Zdravstvene škole su u subotu, 20. siječnja, u hotelu Radisson Blu maturalnim plesom obilježili četiri godine srednjoškolskog školovanja. Ako im pribrojimo profesore, roditelje i ostalu pratnju, bilo je tamo oko 500 ljudi, a nakon proslave neke od njih dočekao je ‘hladan tuš’. 

Kako nam je objasnio čitatelj, pošto u okolici hotela nema adekvatnog parkinga koji bi mogao prihvatiti toliki broj vozila, maturanti i posjetitelji bili su primorani parkirati duž ulice Put Radoševca. No, nakon maturalnog plesa na automobilima su ih dočekale “čestitke” prometnog redarstva. 

- Pošto nigdje u blizini ne postoji adekvatan parking, maturanti su se morali parkirati duž ulice Put Radoševca koja je vjerojatno najmanje prometno opterećena ulica u gradu Splitu.  

Vrli prometni redar je prošao ulicom i maturantima lijepio kazne od 30 eura. Sramotno i bahato ponašanje koje nema svrhu uvođenja nikakvog reda – napisao nam je ljutiti čitatelj. 

image

Maturante i roditelje na automobilima dočekale su kazne za nepropisno parkiranje

Split/Sd

Požalio se jer se tako mogu pisati kazne i kada se na Poljudu igraju nogometne utakmice ili kada se održava neki koncert, što je, po njemu, sramota. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:45