StoryEditorOCM
Split‘Cvit Mediterana‘

Splitska predškolska ustanova raspisala natječaj, traži čak devet novih djelatnika. Objavljeni su kriteriji

Piše T. Ga.
29. kolovoza 2023. - 23:04

Gradska ustanova za predškolski odgoj Dječji vrtić "Cvit Mediterana" u potrazi je za devet djelatnika. Na natječaj se pod ravnopravnim uvjetima mogu prijaviti osobe oba spola.

Traže jednog domara ložača na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom od 40 sati tjedno. Uvjet je srednja stručna sprema s potrebnom kvalifikacijom. Probni je rad 60 dana.

Na neodređeno vrijeme zapošljava kineziologe, i to dvije osobe, na nepuno radno vrijeme od 20 sati tjedno. Probni je rad 90 dana. 

image

Ilustracija, DV ‘Cvit Mediterana‘

Vladimir Dugandzic/Cropix/Cropix

Traže dvije odgojiteljice ili odgojitelja na neodređeno radno vrijeme, i to na puno radno vrijeme od 40 sati tjedno, zatim jednog odgojitelja i tri odgojitelja pripravnika na rok od 12 mjeseci na puno radno vrijeme. Uvjet je završen preddiplomski sveučilišni ili stručni studij, ili diplomski sveučilišni, odnosno specijalistički diplomski stručni studij. Probni je rad 90 dana.

Svi kandidati trebaju dostaviti životopis, dokaze o stečenoj stručnoj spremi i državljanstvu, dokaz o nepostojanju zapreka za zasnivanje radnog odnosa sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju ne stariji od mjesec dana, uvjerenja nadležnih sudova da se protiv kandidata ne vodi kazneni ni prekršajni postupak, potvrda Hrvatskog zavoda za socijalni rad da protiv kandidata nisu izrečene mjere za zaštitu dobrobiti djeteta, te elektronički zapis o radno pravnom statusu iz evidencije HZMO-a ne stariji od mjesec dana, a kineziolozi i dokaz o položenom stručnom ispitu ako ga posjeduju.

Za različite natječaje različiti su rokovi prijave, a više podataka možete dobiti na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 13:26