StoryEditorOCM
Splitsafetynet bitka

Splitska policija širi vijest o sumnjivom crnom tipu u ‘Prometovim‘ busevima: ‘Ne dopustite mu da vas okrade...‘

Piše split sd
7. veljače 2024. - 08:08

Jutros za vrijeme putovanja u školu ili na posao autobusima javnog gradskog prijevoza Promet d.o.o., jeste li uočili  da vas promatra crni „tip" koji skriven iz računala ili mobitela vreba vaš novac. S plakata i info materijala postavljenih u autobusima gleda vas sumnjivi crni muškarac iza računala, spreman da ukrade vaš novac.

Vijest je to o plakatima upozorenja koja je PU SD postavila u autobuse javnog gradskog prijevoznika i pripadajućoj kampanji, o čemu su obavijestili i javnost u svom priopćenju:

- Ne dopustite mu da vas okrade za vrijeme dok na internetu kupujete ili prodajete stvari, želite platit račune ili pokušavate obaviti poslove. Ne dopustite mu da lažnim mailovima, SMS-ovima, lažnim računima, „odličnim“ ponudama zarade ili romantične veze, bespovratno otme vaš novac.

image

Safetynet bitka

Pu Sd/Slobodna Dalmacija

Ukoliko ga danas tijekom dana sretnete za vrijeme vožnje autobusom, kliknite na QR code i skinite na svoj mobitel aplikaciju „SafetyNet-Bitka za sigurnost“. To je prvi korak koji trebate napraviti kako bi imali pravu informaciju kako se zaštititi. Nakon toga dodatno se informirajte na stranici Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

I zapamtite: Oprezno prije klika!"

image

Safetynet bitka

Pu Sd/Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 20:35