StoryEditorOCM
Split‘Zazelenimo Split‘

Splitska komunalna firma poziva poduzetnike da ih podrže: ‘To nije tek novčana investicija, već i ulaganje u budućnost‘

Piše Božidar Lončar
18. kolovoza 2023. - 09:42

Gradska tvrtka "Parkovi i nasadi" 9. kolovoza pokrenuli su projekt „Zazelenimo Split”. Otvoreni projekti „Zazelenimo Split” su: izgradnja novog sadržaja na dječjim igralištima, špina s pitkom vodom, čišćenje zelenih površina, sadnja cvijeća diljem grada, sadnja stabala na lokacijama po željama građana i izgradnja voćnjaka.

U sklopu projekta iz "Parkova i nasada" pozvali su poduzetnike i tvrtke da se priključe akciji i financijski podrže neki od otvorenih projekata „Zazelenimo Split”. Direktor "Parkova i nasada" Siniša Gašparević istaknuo je da "podrška projektu nije samo financijska investicija, već ulaganje u budućnost":

- Vaša podrška nije samo financijska investicija, već i ulaganje u budućnost našeg grada, u ljepotu i održivost. Zajedno možemo realizirati zelenu viziju Splita gdje se priroda i urbana sfera harmonično spajaju, pružajući nam svima svježinu, opuštanje i inspiraciju. Pridružite nam se u ovoj važnoj misiji i zajedno stvorimo zeleni Split, koji ćemo ponosno ostaviti budućim naraštajima.

Do sada je skupljeno 500 eura, od čega 300 za projekt „Posadi stablo”, 100 eura za izgradnju špina s pitkom vodom i 100 eura za čišćenje zapuštenih površina. Više informacija o projektu može se naći na linku https://zazelenimosplit.parkovi-st.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 02:42