StoryEditorOCM

Splitska bolnica masovno zapošljava: pogledajte koje pozicije su trenutno slobodne

Piše Split SD
23. listopada 2023. - 19:20

Klinički bolnički centar Split raspisao je natječaje za zapošljavanje na određeno vrijeme, odnosno za zamjenu za privremeno odsutne radnike.

Traže dvije više primalje i dvije primalje, dvoje inženjera medicinsko laboratorijske dijagnostike, farmaceutskog tehničara za potrebe bolničke ljekarne, laboratorijskog tehničara za potrebe Kliničkog zavoda za mikrobiologiju i parazitologiju, te laboratorijskog tehničara na citostaticima za potrebe Klinike za dječje bolesti.

U potrazi su i za informatičarem sa završenom visokom stručnom spremom, administrativnim referentom koji će raditi na pola radnog vremena na Klinici za urologiju, te administrativnim referentom za potrebe Klinike za bolesti uha, nosa i grla s kirurgijom glave i vrata. 

image

KBC Split

Duje Klaric/Cropix

Na popisu je i likvidator kontrolor sa završenom srednjom stručnom spremom za potrebe Službe za ekonomsko-financijske poslove, četiri kuhara za potrebe Službe za prehranu i dijetetiku, pomoćni radnik ili radnica u praonici, te 40 pomoćnih radnika sa završenom osnovnom školom.

U radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od jedne godine splitska bolnica zaposlit će jednog magistra farmacije za potrebe Bolničke ljekarne.

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola, a na pravo prednosti pri zapošljavanju mogu se pozvati hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji.

Rok za prijavu je 27. listopada.

image

KBC Split

Duje Klaric/Cropix

Uz to, KBC Split je u ponedjeljak (danas) objavio odluke o prijemu na neodređeno vrijeme, administrativnog referenta-kontrolora, 35 pomoćnih radnika i petero pomoćnih radnika u zdravstvu, te na određeno vrijeme 10 pomoćnih radnica i 6 njegovateljica.

U petak 20. listopada KBC Split je na neodređeno vrijeme zaposlio fizioterapeuta, a na određeno vrijeme 2 medicinske sestre i jednog tehničara, te administrativnog tehničara-kontrolora za potrebe Klinike za unutarnje bolesti, višu stručnu savjetnicu ekonomske struke u Službi za investicije i razvoj (EU projekti)...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:52