StoryEditorOCM
SplitIZ NJENOG KUTA

Splićanka koja je zbog bora završila na policiji o sukobu Ivoševića i Bešlića: To je planski, s ciljem da Bojan pop***i

Piše Božidar Lončar
3. veljače 2024. - 16:27

Dan nakon verbalnog okršaja zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića Antom Bešlićem, izvođačem radova na parceli ispod tvrđave Gripe na kojoj se prije par dana Ivošević također verbalno sukobio s investitorom Igorom Kraljevićem, što je evidentirala policija, ali i videosnimka privatne osobe, društvene mreže su preplavljene komentarima i reakcijama na događaj.

Navodno je video snimka dulja i pušten je samo onaj dio koji odgovara osobi koja ju je i pustila u javnost.

Među njima smo pronašli i komentare Melite Mrsić koja je s Ivoševićem i Kraljevićem završila u Drugoj policijskoj postaji na Bačvicama nakon okršaja. Prekršaj protiv javnog reda i mira tada nije utvrđen. 

Ovako je sudionica događaja u Glagoljaškoj ulici komentirala događaj i odgovorila na komentar osobe koja je postavila pitanje je li Ivošević kao zamjenik gradonačelnika reagirao primjereno svojoj funkciji:

image
Ante Čizmić/Cropix

- Vi vidite minutu ili manje planski napravljene snimke s ciljem provokacije da Bojan pop*** i mlatne ga nakon svega kao i svih ovih godina u Glagoljaškoj. Ja sam imala priliku, pošto mi je isprid kuće, puno sati provesti u blizini tog Bešlića i ostalih pajdinih likova za protupravne radove, radnje, prijetnje i ostalo.

Krkan do krkana, koji parkira kamion da blokira promet nedopušteno usrid Splita, koji ispred svih govori da zna da ne smije pilat što pila i smije se. Ovako nekako govori meni nešto - takva ti je država, ne možeš ti ništa tu, ja ću večeras ispilati stablo, ne možeš ti ništa promijeniti u državi. Je je, u pravu si ti to sve, ali ne možeš ništa. 

Kada mi je to govorio u studenom, ja sam mislila da je to neki radnik, a kad ono vlasnik firme koja izvodi ilegalne radove. Gledaš, slušaš i ne vjeruješ, ne što on govori, jer to je nažalost naša svakodnevnica, nego govori to ispred policije, na trotoaru i to te rasp***i. Bar mene, očito je mnogima u Hrvatskoj to sve ok i samo dalje, pajde, samo dalje jašite - napisala je Melita Mrsić.

image
Ante Čizmić/Cropix
image

Screenshot/Slobodna Dalmacija

Screenshot/Slobodna Dalmacija

U komentarima je i Melita Mrsić sarkastično opisala kako je izgledao boravak u policijskoj postaji tih par sati kao i navodni odnos policijskih službenika i djelatnika s Bešlićem:

- Ako policijski inspektor ugodno ćakula s Kraljevićevim čovjekom za prijetnje koji je prošli put, u studenome, poslan da prijeti jer čim je izašao iz auta je tako nastupio, srećom postoje i snimke. Ako se jedan inspektor tako ponaša, smije bahato, ugodno ćakula s takvima i dogovora se nasrid ulice ispred svih, upravo to šalje poruku da su šerifi i krkani zaštićeni i da se makneš i ne usudiš suprostavljat.

Sad je skoro tri mjeseca od tada. To sam govorila tamo na ulici njemu i ostalima, da upravo takve stvari su najveće dno i šalju strašnu poruku i evo, idući korak su fizičke prijetnje. Onda ide što? Rezanje guma na autu pa nešto pod auto ili palicama po glavi?

Ne znam, nisam dio tog miljea, ali tako nekako. Hoće oni koji se bave tim radnjama dati krila i ako u policiji na višim instancama vijećaju tri sata kako izvući investitora od prijave za vrijeđanje službene osobe i slično, onda hoće, hoće. Ako "obični" policajac nekoliko puta sjedne za kompjuter pisati prijave i odustaje, vraća se natrag u drugu sobu, pa mijenjaju, pa ne znaju smiju li, pa čekaju, pa se mi od muke di živimo dosta kvalitetno s njima zaj******o, dok onaj netko iznad njih ne odluči kako je to najbezoblnije za "pajdu". Žao mi je što nema kamere u policijskoj postaji da to svi skupa vidite i izvedete zaključke sami. Usput bi se od tragikomedije dobro i nasmijali, kao mi tamo - napisala je u podužem komentaru. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:02