StoryEditorOCM
Splitmall Mall=Big Fall

Splićani, dođite večeras na okrugli stol, raspravljat će se o velikoj kontroverznoj investiciji u centru grada

Piše Lucija Vujnović
14. prosinca 2023. - 12:46

Iz stranaka Direkt i Javno dobro pozivaju građane na okrugli stol “Small Mall=Big Fall” koji će se održati u četvrtak, 14. prosinca u 18:30 u gradskom kotaru Lučac-Manuš, na adresi Omiška 14.

Cilj okruglog stola je objasniti, istražiti i raspraviti sve (ne)namjerne greške koje su dovele do dramatične uzurpacije i početka rada na građevinskom projektu, poznatom po nazivu Small Mall.

Okrugli stol je podijeljen u četiri panel izlaganja, u kojem će predstavnici stranaka Direkt i Javno dobro izložiti četiri teme. Izlaganje "O prošlosti i budućnosti projekta, te utjecaju na stanovnike" održat će Branimir Urlić, član Predsjedništva stranke Direkt, dok će izlaganje "Small Mall d.o.o. i Grad Split na Općinskom sudu u Splitu" predstaviti Mario Rovan iz stranke Javno Dobro. Izlaganja "Pravo građenja" i "Misterij građevinske dozvole" održat će Arsen Mujagić i Vladimira Mascarell iz stranke Javno Dobro, a moderatorica okruglog stola bit će Lucia Grčić iz stranke Direkt.

Nakon izlaganja će se održati rasprava kojom se želi razjasniti i istaknuti sve nezakonitosti i manipulacije podacima projekta koji nije izvediv bez kršenja zakona.

Iz Direkta i Javnog dobra pozivaju građane da se odazovu u što većem broju kako bi saznali zašto je ovaj građevinski projekt jedan veliki, nezakoniti promašaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 14:38