StoryEditorOCM
Split‘NEVIĐENI TEROR‘

SpIićane izbacili iz takta investitori kontroverznog projekta i gradska vlast: ‘Ma vidite što nas je danas dočekalo!‘

Piše Lucija Vujnović
4. listopada 2023. - 15:19

Čim je privremena zabrana za izvođenje radova prestala biti na snazi, u Splitu su niknula gradilišta diljem grada. Gradi se na svakom koraku, a jedna od investicija koja je izazvala najburnije reakcije javnosti je izgradnja Small Malla.

Bagerom zatučeno jedno od najvećih stabala u Splitu, zabrana parkinga, postavljanje zaštitne ograde u Riječkoj ulici od skretanja iz Vukovarske koja blokira prolaz samo su neke stvari koje su naljutile građane, osobito one koji žive u ovom području.

image
Čitateljica

Redovito se zbiva nešto novo što Splićane izbaci iz takta, a sada je riječ o (novim) uništenim stablima. Svjedoci smo neviđenog terora gradske uprave i investitora Small Malla koji su jutros ušli u privatne posjede naših zgrada i pokidali, bez ičijeg odobrenja, stabla i nasade.

Također, od stupa u Vukovarskoj ulici ni jedno vozilo nema pristup zgradama – napisala je čitateljica. Nagradno pitanje za gradsku upravu i vlast: Kako će ući ili izići vatrogasno vozilo ili ikoje vozilo iz Riječke ulice?

image

Small Mall

Čitateljica Sd/

Izgleda da ništa ne može omesti one odgovorne koji su odlučiti srušiti sve pred sobom i oko sebe kako bi izgradili ovaj garažno-poslovni kompleks. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:47