StoryEditorOCM
SplitDRAMA KRAJ POLJUDA

Potresna ispovijest navijača koji je s ekipom potegao iz Slovenije da bi gledao voljeni klub: ‘Dva puta smo plakali...‘

Piše M. U.
4. travnja 2024. - 21:39

Napravili smo 500 kilometara, vozili pet sati pa na kraju dva puta plakali: prvi put zbog Hajduka, a drugi zbog suzavca - tim riječima nam je svoje iskustvo utakmice prepričao mladić koji je došao bodriti Bijele iz Slovenije.

image
Jakov Prkić/Cropix

Kaže na mjestu gdje je sjedio na stadionu je sve bilo mirno te su policajci bili korektni, nije bilo nikakvih problema. Drama je nastala kada je već izašao sa stadiona.

- Bio sam malo iza grupe mojih prijatelja. Bio sam pored objekta brze prehrane "Kontra", koji se nalazi preko puta Poljuda. Hodao sam put Rive, a odjednom sam čuo galamu.

Stotine ljudi počele su galamiti u istom trenutku i trčati prema meni. Metar dalje od mene je dječak od šest ili sedam godina počeo plakati, a s njime je bila majka. Uhvatio sam ih i pogurao da trče sa mnom. Za 30-ak metara sam se pogledao nazad, a taman u tom trenutku su policajci bacili suzavac. Ništa nisam vidio i počelo mi se povraćati - govori strastveni navijač Hajduka. 

Stao je na ogradu, jer nije mogao gledati niti je znao gdje se nalazi. Dvojica momaka su ga pokupili za ruke i odnijeli ga u kafić. 

- Tamo sam pričekao da mi se vrati vid, hvala momcima koji su mi pomogli - zaključuje. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:11