StoryEditorOCM
Splitžedni utorak

Pola Splita sutra satima neće imati vode. ‘Vodovod i kanalizacija‘ uputili posebna upozorenja potrošačima

Piše split sd
4. ožujka 2024. - 21:51

Iz splitskog "Vodovoda i kanalizacije" obavještavaju potrošače vode da se zbog vremenskih prilika odgađaju radovi na vodoopskrbnoj mreži na području zapadnog dijela Splita (zapadno od Dubrovačke ulice) za dan 05. ožujka (utorak) u vremenu 22 do 5 sati.

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja - poručili su iz "Vodovoda i kanalizacije". 

Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar "Vodovoda i kanalizacija" na broj: 021 545-900.

Bez vode i na Visokoj

Također, obavještavaju se potrošači vode na području Visoke da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom dana 5.03.2024. (utorak) u vremenu od 9 do 16 sati.

- U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi se odgađaju za slijedeći radni dan. Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz  vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja - poručili su iz VIK-a, te napomenuli kako će se autocisterne s pitkom vodom nalaziti na lokaciji izvođenja radova Visoka 51A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 01:44