StoryEditorOCM
SplitZA DOBRO JUTRO

Odvratni prizori na splitskoj plaži; fekalije plivaju u moru, kupači zgroženi pobjegli. Upozoravaju na jednu stvar

Piše Lucija Vujnović
22. lipnja 2023. - 10:07

Gospođa Jasenka Albini i njezin muž ostali su danas šokirani prizorima na plaži za osobe s invaliditetom na Majranu koja se nalazi između Instituta i Bena. More je je, naime bilo - puno fekalija, što se može vidjeti i na fotografijama i videu koji su nam poslali.

image
Čitatelj

- Suprug i ja se kupamo tamo već godinama i svake godine isto.. Na današnji praznik smo odlučili otići ranije i zatekli smo ovaj prizor. More puno fekalija - priča nam ogorčena Jasenka koja dodaje kako se ovakva grozna situacija događa više puta u sezoni.

image
Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj

Tu redovito dolaze te kažu kako se ovo događa svake godine. "Pretpostavljam da se to pušta s Bena ranim jutarnjim satima, obično nedjeljom ili praznikom i pod pretpostavkom da ‘nitko ne vidi‘.

image
Snimio čitatelj

- Plutaju fekalije, onda se to zalijepi za stijene.. Ma užas! - kazuje nam naša sugovornica koja je sa suprugom pobjegla s plaža nakon što su vidjeli ove grozne prizore.

Za komentar ove situacije smo poslali upit pitali Javnoj ustanovi za upravljanje park šumom Marjan, a njihov odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:51