StoryEditorOCM
Split‘BOLJE BG NEGO ZG‘

Momak dolazi na sezonu u Split, brine ga što vozi auto srpskih tablica. Lokalci mu savjetuju: ‘Samo stavi obilježje...‘

Piše SPLIT SD
26. ožujka 2024. - 18:57

Na Redditu, društvenoj mreži na kojoj ljudi otvorenije komuniciraju prvenstveno zbog toga što se kriju iza nadimaka, jedan je mladić iz Srbije postavio "možda glupo, ali eto preventivno pitanje".

Dolazim radit na sezonu u Split, došao bih autom srpskih tablica, hoću li imati problema ikakvih zbog toga? Putovao sam svuda, ali eto pet šest mjeseci ću biti tu, pa ko pita ne skita! Hvala vam! – zanimalo ga je. Usput je dodao da mu ne bi škodilo ni društvo.

image

Momak je pristojno pitao...

Screenshot/ Reddit

Nećeš, pogotovo šta dolaziš u sezoni. Samo se nemoj ponašat i parkirat kao kreten. Ako te baš strah, stavi šal ili zastavicu Hajduka u auto i dobro je sve – brzo je stigao odgovor.

Na to je mladi Srbin kazao kako uglavnom nikada loše ne parkira, a plus toga da ima osiguran parking i na poslu i u smještaju.

 Ovo sa parkingom u smještaju i na poslu je kao da si dobio na lutriji. Nemoj ni tražiti plaću, bilo bi previše :) Neće ti nitko ništa autu ako ne blokiraš prolaz drugim autima – komentirao mu je jedan lokalac, očito dobro upoznat s blagodatima parkiranja po Splitu.

– Ako naletiš na budalu, jbg, takve si sriće. Ti bi svako auto razbili, ne samo srpsko. Al generalno neš imat problema – još je jedan od komentara na ovaj upit.

U Splitu ćeš čak imat i više problema sa ZG nego BG tablicama trenutno. Generalno ne bi trebao imat problema, samo nemoj po gradu izigravat baju i stavi obavezno Hajdukov šal, zastavicu, šta god. Samo da je Hajdukovo obilježje i već si sigurniji barem 90 posto – evo i ovo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 16:48